Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. X cookies accepteren

Bouwen en vestigen

Wilt u vestigen in Geostede? In Geostede zijn diverse mogelijkheden om uw onderneming te vestigen.

Bedrijvenzoeker

Zoekt u een bedrijf in Geostede? Met de 'bedrijvenzoeker' vindt u deze snel en eenvoudig. Zoek het bedrijf op en bekijk direct waar het bedrijf is gevestigd. Via de rode punt kunt u specifieke informatie inzien.
 

 
Grotere kaart weergeven

Bestemmingsplannen ondernemers

In een bestemmingsplan is vastgelegd hoe de grond in de gemeente gebruikt mag worden, óf erop gebouwd mag worden en zo ja wat erop gebouwd mag worden. Hieronder kunt u doormiddel van twee applicaties zien hoe Geostede is ingedeeld. Voor meer informatie of vragen over onze bestemmingsplannen kunt u contact met ons opnemen.  

Omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning is een vergunning voor bouwen, milieu, natuur en ruimte. Aangevraagde omgevingsvergunningen zijn hieronder per locatie in kaart gebracht.
 


Grotere kaart weergeven

Leegstand

Sinds 1 januari 2010 zijn gemeenten verplicht om een gemeentelijk leegstandsregister bij te houden. Als de woning of het gebouw gedurende 18 maanden op het leegstandsregister staat, dient hierop een heffing betaald te worden. Doet u geen melding over de leegstand, dan is gemeente Geostede genoodzaakt een boete op te leggen.